| Autor |
Mesaj |
| < Fashion ~ Flip Flops |
|
Trimis:
07/06/2007 14:48
|
|
|
Grand Queen of all True Metal

Data inscrierii: 27/Mai/2007
|
|
| Va plac flip flops-ii? Slapii aia... unde, cand si cum se poarta? La ce preturi se invart, care-s cele mai dragute modele? |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
27/06/2007 18:31
|
|
|
Fetus

Data inscrierii: 21/Iun/2007
|
|
daa. ii ador. si merg sublim la plaja si la mare in general 8->
[ astia sunt adorabili ]
|
_________________ Fight with all of my might and get these demons to flee >: ) |
|
|
|
 |
|
Trimis:
27/06/2007 20:02
|
|
|
Sweet Angel

Data inscrierii: 12/Iun/2007
|
|
Mi-am luat anul trecut din Grecia, slapi pe roz pal cu floricele marunte din piele si's tare comozi. Mai am altii pe maro si au tot felul de margelute, din piele intoarsa si aia sunt moi si usori. Am mai avut altii dar ca tot am intrat prin apa mi-a iesit snurul dintre degetele si cand l-am lipit, nu prea l-am pus bine si i-am dat, erau de firma si oricum m-au tinut 3 ani. Cred ca in fiecare an mi-am luat slapi. Pe slapi as da pana in 60 lei, mai mult nu. Chiar si 60 lei e mult, dar daca imi place ... nu rezist sa nu dau atat ...  |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
28/06/2007 22:29
|
|
|
Zeita noptii vesnice

Data inscrierii: 28/Iun/2007
|
|
Am o pereche maro in stil arabesc,am o pereche de sandale genul ala(printre degete).
Acuma as vrea sa-mi iau o pereche de la Leonardo care sunt injurul degetului mare.Sunt fascinata de slapii aia.  |
_________________ Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|